BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zvišana telesna temperatura, kašelj, zamašen nos, otekanje obraza, pordelost ali otekanje okrog oči ter velik pritisk na obrazu - vse to so simptomi sinusitisa. Včasih je težko razlikovati med prehladom, gripo ali sinusitisom. Običajno se prehlad v nekaj dneh sam od sebe izboljša, medtem ko je sinusitis  okužba v nosnem prehodu, kar ima za posledico vnetje sinusa (majhne votline v obraznih kosteh). Zato je pri sumu na sinusitis obvezno obiskati zdravnika, saj lahko povzroči resne zdravstvene zaplete, kot so nosni tumorji in cistična fibroza.

Več o tem
8. 08. 2018 08.50 Objavil fito tm Blog

Drugi koncept, ki je edinstven za Ajurvedo, je Prakriti. Fizične, mentalne  in osebnostne značilnosti osebe se v Ajurvedi imenuje "Prakriti" ali doševska konstitucija. Prakriti je razvrščen v dve vrsti - fizični in mentalni.

Več o tem
7. 08. 2018 08.47 Objavil fito tm Blog

Ajurveda je sistem tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije.

Ajurveda je časovno preizkušena medicinska znanost.

Kar mora obstajati, obstaja, ne glede na to, kako se svet spreminja. Vsaka znanost, ki je uporabna, preživi skozi različne generacije in se prenaša iz ene generacije v drugo. Narava ima edinstven način za ustvarjanje in uničevanje sistemov; mi ostajamo samo opazovalci, izbrisani s časom!

Več o tem
6. 08. 2018 08.42 Objavil fito tm Blog
Nastavite smer naraščajoče

3 element(ov)