BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prehransko dopolnilo DIGESTION SUPPORT KAPSULE - PODPORA PREBAVI KAPSULE

Hiter pregled

Naravna podpora prebavi!
Pomoč pri zaprtosti!
Pomoč pri zgagi, napihnjenosti, vetrovih in napenjanju!
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 8 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Digestion support kapsule podjetja Planet Ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko variira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

DIGESTION SUPPORT KAPSULE (PODPORA PREBAVI KAPSULE)

Kapsule so odlična zeliščna ajurvedska formula, ki pridobiva veliko popularnost v zadnjih letih. Predstavljajo mešanico edinstvenih rastlin, ki so v ajurvedi opisane kot najboljše rastline za prebavila. Kombinacija teh rastlin deluje sinergistično. Rastline v kapsulah so koristne so pri znakih, ki kažejo na slab prebavni proces, ki po načelih ajurvede predstavlja vzrok za skoraj vse bolezni. Zdravo telo je tisto telo, ki je brez vseh strupenih snovi. Prebavni sistem igra ključno vlogo pri izločevanju škodljivih snovi in je zelo pomemben za vse prebavne procese. Podpora prebavi kapsule so odlična rastlinska formulacija, ki so namenjene povrnitvi ravnovesja prebavil.

Amla (Emblica offcinalis) je rastlina, ki je znana po tem, da vsebuje veliko naravnega vitamina C.

Haritaki (Terminalia chebula) poživlja prebavni ogenj, pomaga pri uravnavanju in ohranjanju pravilnega izločanja, pomaga pri uravnavanju nabiranja prebavnih plinov in pri ohranjanju črevesne funkcije.

Bibitaki (Terminalia bellerica) podpira prebavo in izločanje, pomaga ohranjati gibljivost črevesja.

Grenki komarček (Foeniculum vulgare) pomaga pri zaprtosti, podpira funkcijo jeter.

Koriander (Coriandrum sativum) pomaga odstranjevati toksine, pomaga vzdrževati ravnovesje nabiranja plinov ter je koristen pri izgubi apetita.

Dolgi poprovec (Piper longum) podpira absorpcijo in izkoriščanje drugih zelišč.

Orientalska kumina (Cuminum cyminum) podpira normalno delovanje prebavil, pomaga odstranjevati nelagodje v prebavilih.

Ajurvedske lastnosti: Vata = Pitta = Kapha -

Pakiranje, sestavine, odmerjanje kapsul Planet Ajurveda Podpora prebavi:

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Sestavine: 100-odstotni standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg kakovostnih rastlinskih izvlečkov: Emblica officinalis (Amalaki), Terminalia chebula (Hartiki), Terminalia bellerica (Bibitaki), Foeniculum vulgare (Grenki komarček), Coriander sativum (Koriander), Pipper longum (Pippali) in Cyminum kumum (Orientalska kumina) v razmerju 1: 1: 1: 0,5: 0,5: 0,5: 0,5.

Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium benzoat.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo s TRIFALA kapsulami ali AMALAKI kapsulami

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Indija
  1. Hvala za to odkritje! review by Vesna on 4. 06. 2019

    Precej časa sem se soočala s povišano želodčno kislino in težo, ki sem jo občutila v želodcu. Ker nisem želela v nedogled jemati medicinske “blažilce,” sem z negotovostjo poskusila Digestion support, Amalaki in Neem kapsule. Na moje presenečenje je pekoč občutek izginil že naslednji dan, zato sem nadaljevala z doziranjem cca 3 mesece. Zdaj teh izdelkov ne jemljem več redno ampak samo intervalno, za preventivo. Nad rezultati sem navdušena, zato sem se odločila za nakup izdelkov pri Planet Ayurveda tudi, ko so mi odkrili želodčno bakterijo Helicobacter (Neem, Gotu kola kapsule) po ozdravitvi jemljem le občasno in od takrat se bakterija več ni ponovila. Moj začetni skepticizem se je tako spremenil v zaupanje nad močjo naravnih, ayurvedskih izdelkov in srčno jih priporočam ljudem s podobnimi težavami. Hvala za to odkritje.

Napišite vaše lastno mnenje