BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

HAIR GROWTH FORMULA KAPSULE

Hiter pregled

Ohranja zdrave lase!
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!
Primerno za vegetarijance in vegane!


17,90 €

Dostopnost: Ni na zalogi

Podrobnosti

IZGUBA LAS, PLEŠAVOST, PREDČASNO SIVENJE LAS, IZPADANJE LAS, SUHI IN KRHKI LASJE...

Ajurveda povezuje lase z energijo ledvic, jeter in krvi: pomanjkanje kroženja ali nezadostne količine krvi lahko povzroči izgubo las. Ledvice in jetra močno vplivajo na hormonsko ravnovesje. Na lasne mešičke lahko vplivajo tudi nečistoče v krvi saj so jetra in ledvice pomembni organi za izločanje toksinov. Prvi korak pri reševanju težav z lasmi je izboljšanje cirkulacije v glavi oziroma lasišču in izboljšanje kakovosti krvi. Zgodnje ukrepanje je ključ do omejevanja izgube las in spodbujanja ponovne rasti las.

Zaradi čedalje večje urbanizacije se onesnaževanje povečuje, kar zelo slabo vpliva na splošno zdravje. Nedvomno je to velikokrat tudi vzrok za težave z lasmi. Izpadanje las, prezgodnje sivenje las, suhi lasje, plešavost… so danes zelo pogoste težave.

Pomembno vlogo pri težavah z lasmi igra uživanje »junk food hrane« - hrane, ki je procesirana in predelana.

Formula za rast las (Hair growth formula):

Formula za rast las je mešanica rastlin, ki vsebujejo veliko vitaminov. Uporabna je pri težavah z lasmi. Ajurvedske rastline v kapsulah ugodno delujejo na lase tako, da podpirajo zdrav krvni obtok, ugodno delujejo na hormonsko ravnovesje ter negujejo lasišče. Ta formula predstavlja mešanico rastlin, ki vsebujejo veliko naravnih vitaminov kar ugodno delujejo na rast las. Uporaba teh rastlin pomaga pri preprečevanju tanjšanja las, prezgodnjem sivenju las ter pri preprečevanju izpadanja las.

Tanke, suhe, poškodovane lase in izpadanje las lahko povzročijo številni faktorji kot so stres, slaba prehrana (zlasti pomanjkanje vitamina B in pomanjkanje mineralov), hormonsko neravnovesje, določena zdravila na recept, bolezni ščitnice, rak (natančneje zdravljenje raka) in genetika. Vsi ti vzroki za izpadanje las se lahko pojavijo enako pri moških kot pri ženskah.

Genetsko izpadanje las (določeni geni, ki ga moški podeduje) pogosto pripisujejo delovanju hormona DHT (di-hidrotestosteron). Ugotovljeno je bilo, da naraščajoče ravni hormona DHT v lasnem mešičku povzroča reakcijo, ki zmanjšuje pretok krvi v lasni mešiček in s tem se zmanjša rastni cikel las. Posledično pride do krčenja foliklov, tanjših in krajših las. Sčasoma lasni mešiček odmre in preneha proizvajati lase. Območja, ki so "sijajoče plešasta", nimajo več živih foliklov. Območja s krajšimi, mehkimi, finimi lasmi še vedno imajo žive folikle, ki se lahko odzivajo na samozdravljenje (spremenjen življenjski slog, prehrana, gibanje, določene rastline bogate z vitamini in minerali).

Navsezadnje mora celotno telo pridobivati dobre stvari, da bi lahko imeli čudovite, močne in zdrave lase. Formula temelji na starodavni ajurvedski literaturi in tradicionalno najpogosteje uporabljanih rastlin za težave z izpadanjem las in oslabljenimi koreninami las.

Kapsule za rast las so narejene iz 100 % čistega standardiziranega izvlečka naslednjih rastlin:

Golostebelni sladki koren - Glycerrhaza glabra je ena izmed najboljših anti-aging rastlin, ki je opisana v starih besedilih ajurvedske medicine.

Ashwagandha - Withania somnifera - je najboljša adaptogena rastlina, ki je uporabna za boj proti stresu in tesnobi. Pomaga razvijati splošno dobro počutje in preprečuje izpadanje las. Pomaga pri regeneraciji novih las.

Phyllanthus niruri - Odstranjuje proste radikale iz telesa, pomaga izboljšati metabolizem toksinov v telesu, s čimer preprečuje staranje in prezgodnje izpadanje las.

Bhringraj - Eclipta alba - je najpomembnejša sestavina vseh izdelkov za izpadanje las (lokalna uporaba in notranja uporaba).

Amalaki - Emblica officinalis - je najbogatejši vir naravnega vitamina C, preprečuje prezgodnje staranje inuničuje proste radikale.

Bramhi - Bacopa monneiri - v ajurvedi sodi v skupino najmočnejših pomlajevalnih rastlin. 

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Hair growth formula (Formula za rast las):

Prednosti kapsul Planet Ayurveda:

100 % organski izdelek! Pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Zdravilne rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti,standardiziran, visoko kakovostni rastlinski izvleček (vsak izdelek vsebuje enako količino aktivnih učinkovin)!

Primerno za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze)!

Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Najvišji standardi kakovosti: certifikat ISO 9001: 2008, GMP certifikat

Sestava: Golostebelni sladki koren - Glycerrhaza glabra  std.ext 50 mg, Ashwagandha - Withania somnifera std.ext 50 mg, Phyllanthus niruri std. ext. 100 mg, Bhringraj - Eclipta alba std. ext 100 mg, Amalaki - Emblica officinalis std. ext. 100 mg, Bramhi - Bacopa monneiri std. ext. 100 mg.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega standardiziranega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. 

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z KURKUMIN kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

Dodatne informacije

Poreklo Indija