BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

MORINGA KAPSULE

Hiter pregled

100 % naravni izdelek!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 4 ostalih

Podrobnosti

Latinsko ime - Moringa oleifera

Moringa oleifera je hitro rastoče drevo, odporno proti suši, raste na južnem vznožju Himalaje v severozahodni Indiji in se vzgaja v tropskih in subtropskih predelih, kjer se kot zelenjava uporabljajo njegovi mladi listi. Uporablja se tudi za čiščenje vode in ročno pranje. Listi so najbolj hranilni del rastline, saj so med drugimi bistvenimi hranili pomemben vir vitaminov B, vitamina C, provitamina A kot beta-karotena, vitamina K, mangana in beljakovin. V ajurvedi je moringa znana kot ''čudežno drevo''. Prvotno izvira to drevo iz Himalaje, jugozahodno od Indije in ga tam kultivirajo že 5000 let. Drevo upravičeno imenujejo ''čudežno drevo'', saj se iz listov, lubja, korenin, cvetov in mladih sadežev pridobivajo dragocena živila. Listi Moringa Oleifera so pravo "super živilo". 

Pakiranje, sestava, doziranje: 

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Moringa oleifera (ekstraktni odnos 12: 1), ki vsebuje glikozide> 5%. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z ARJUNA kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Dodatne informacije

Poreklo Indija