BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prehransko dopolnilo PAKET PODPORA PREBAVI KAPSULE + TRIFALA KAPSULE

Hiter pregled

Naravna podpora prebavi, slabosti, bruhanju!
Pomoč pri zaprtosti, zgagi, napihnjenosti, vetrovih in napenjanju!
Čiščenje jeter!
100 % organski izdelek! Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Brez kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodiuma!


35,80 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 8 ostalih

Podrobnosti

Podpora prebavi (Digestion support) kapsule so odlična zeliščna ajurvedska formula, ki pridobiva veliko popularnost v zadnjih letih zaradi njenega potenciala za učinkovito reševanje prebavnih težav. Kapsule odpravljajo prenakopičeno kafa došo in pomagajo pri izločanju "kafe" iz črevesja. Kapsule so narejene iz mešanice sedmih zelišč, ki pomagajo pri vzdrževanju normalne ph vrednosti želodca.

Kombinacija teh zelišč je zelo učinkovita pri slabosti in bruhanju.

Zdravo telo je tisto telo, ki je brez vseh strupenih snovi. Prebavni sistem igra ključno vlogo pri izločevanju škodljivih snovi in je zelo pomemben za vse prebavne procese. Podpora prebavi kapsule so odlična zeliščna formulacija podjetja Planet Ajurveda, ki so namenjene povrnitvi ravnovesja prebavil. Ta formulacija pridobiva veliko popularnost v zadnjih letih zaradi njenega potenciala za učinkovito reševanje prebavnih težav. To prehransko dopolnilo je narejeno iz kombinacij različnih zelišč, ki jih najdemo v naravi:

Amalaki (Emblica officinalis): stimulira prebavni sistem brez dvigovanja pitta doše. V ajurvedi je znan kot močen antioksidant (vsebuje veliko naravnega vitamina C) in kot pomlajevalni sadež.

Haritaki (Terminalia chebula): sadež, ki se v ajurvedi uporablja za boljšo prebavo in za čiščenje telesa.

Bibhitaki (Terminalia bellerica): sadež, ki se v ajurvedi uporablja za spodbujanje zdrave prebave.

Grenki komarček (Foeniculum vulgare): se v ajurvedi uporablja za lajšanje napihnjenosti, vetrov in zgage.

Koriander (Coriander sativum): se v ajurvedi uporablja za lajšanje krčev ter kot prebavni stimulant.

Orientalska kumina (Cuminum cyminum): se v ajurvedi uporablja za lajšanje bolečin v trebuhu in pri težavah povezanih z drisko.

Pippali - Dolgi poprovec (Piper longum): se v ajurvedi uporablja za spodbujanje apetita in prebave.

Kombinacija teh zelišč lajša napihnjenost, napenjanje, blaži prebavne krče. Omogoča nemoten in učinkovit proces prebave. Deluje blago odvajalno zato se kombinacija teh zelišč uporablja pri zaprtosti.

Pakiranje, Sestava, odmerjanje kapsul Planet Ajurveda Podpora prebavi:

Sestavine: 100-odstotni standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg kakovostnega rastlinskega izvlečka Emblica officinalis (Amalaki), Terminalia chebula (Hartiki), Terminalia bellerica (Bibitaki), Foeniculum vulgare (Grenki komarček), Coriander sativum (Koriander), Pipper longum (Pippali) in Cyminum kumum (Orientalska kumina) v razmerju 1: 1: 1: 0,5: 0,5: 0,5: 0,5. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z TRIFALA kapsulami.

TRIFALA KAPSULE

Trifala je sestavljena je iz treh sadežev, ki delujejo sinergično. Kombinacija teh sadežev predstavlja odlično zeliščno formulo za prebavne težave. Ajurveda pravi, da Trifala skrbi za notranje organe tako kot mati skrbi za otroka. Kombinacija teh sadežev spodbuja notranje čiščenje telesa. V ajurvedi se najpogosteje koristi za čiščenje debelega črevesja. Zelo jo cenijo kot tonik za črevo, oči in sečila. Koristijo ga za težave povezane z želodčno sluznico (refluks, zgaga). Deluje blago odvajalno zato ga pogosto uporabljajo pri težavah z zaprtostjo. Zelo je popularna pri ženskem spolu, ki g pogosto uporabljajo za lepo kožo in lepe lase saj velja pravilo, da nečisto črevesje pokaže svoje znake na obrazu in laseh.

Amalaki (Emblica officinalis) - je bogat vir naravne citronske in askorbinske kisline. Zato sodi v skupino močnih antioksidantov.

Haritaki (Terminalia chebula) - pomaga pri izboljševanju prebave.

Bibitaki (Terminalia bellerica) - čisti telo in debelo črevo.

Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Trifala Planet Ajurveda:

Sestavine: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg mešanega izvlečka: 166,6 mg izvlečka 4: 1 iz plodov Amla (Emblica officinalis), 166,6 mg izvlečka 4: 1 plodov Haritaki (Terminalia chebula), 166,6 mg izvlečka 3: 1 iz plodov Bibitaki (Terminalia bellerica). Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, 500 mg čistega rastlinskega izvlečka v vsaki kapsuli, brez dodatkov.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat na dan z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z Digestion Support (podpora prebavi) kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Indija