BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)
0 Items Košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prehransko dopolnilo AMALAKI KAPSULE

Hiter pregled

Imunski sistem.
Fizična izčrpanost.
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 17 ostalih

Podrobnosti

Zakaj Amalaki kapsule podjetja Planet Ajurveda?

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Amalaki (Emblica Offcinalis)

Amla znana pod imenom Indijska kosmulja je zagotovo kraljica hranil. Je zelo okusen sadež, ki ima ugodne koristi za organizem.

Indijska kosmulja se v ajurvedi uporablja zelo široko. Najpogosteje se uporablja kot tonik za vračanje energije in moči.

Ajurvedske lastnosti: Vata - Pitta - Kapha +

Pakiranje, sestavine, odmerjanje kapsul Amalaki Planet Ajurveda:

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Sestavine:

100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Emblica Officinalis 4: 1. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Pakiranje: 60 kapsul.

Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat na dan po obroku z mlačno vodo.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

 

 

Dodatne informacije

Poreklo Indija
  1. Hvala za to odkritje! review by Vesna on 4. 06. 2019

    Precej časa sem se soočala s povišano želodčno kislino in težo, ki sem jo občutila v želodcu. Ker nisem želela v nedogled jemati medicinske “blažilce,” sem z negotovostjo poskusila Digestion support, Amalaki in Neem kapsule. Na moje presenečenje je pekoč občutek izginil že naslednji dan, zato sem nadaljevala z doziranjem cca 3 mesece. Zdaj teh izdelkov ne jemljem več redno ampak samo intervalno, za preventivo. Nad rezultati sem navdušena, zato sem se odločila za nakup izdelkov pri Planet Ayurveda tudi, ko so mi odkrili želodčno bakterijo Helicobacter (Neem, Gotu kola kapsule) po ozdravitvi jemljem le občasno in od takrat se bakterija več ni ponovila. Moj začetni skepticizem se je tako spremenil v zaupanje nad močjo naravnih, ayurvedskih izdelkov in srčno jih priporočam ljudem s podobnimi težavami. Hvala za to odkritje.

  2. Sin je postal bolj odporen review by Alenka on 4. 06. 2019

    Le z amalakijem se je sinu v krvi dvignilo železo in postal je bolj odporen. Cela družina ga v dvojnih dozah jemlje pri prvih znakih okužb, da se jim izognemo.

  3. Amalaki kapsule so super review by Tanja on 4. 06. 2019

    Odkar so pri nas doma Amalaki kapsule, otroške bolezni prebolevamo v zelo blagi obliki.

Napišite vaše lastno mnenje