BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

AŠVAGANDA KAPSULE

Hiter pregled

Psihične in fizične obremenitve!
Stres!
Utrujenost!
Nespečnost!
Koncentracija!
Spomin!
100 % naravni izdelek!
Čisti standardizirani, visoko kakovostni izvleček!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 5 ostalih

Podrobnosti

Botanično ime – Withania somnifera

Slovensko ime - Indijski ženšen, Zimska češnja

Ašvaganda (Withania somnifera) se najbolj pogosto uporablja kot pomlajevalni tonik saj pomaga poživiti telo, ohranja vitalnost in izboljšuje nivo energije. Pomaga vzdrževati zdravje kože, podpira zdravje ženskih reproduktivnih organov (primerna za vse, ki imajo probleme z neplodnostjo). Podpira moško spolno funkcijo, pomaga vzdrževati gibljivost spermijev in število spermijev. Deluje pomlajevalno. Pomaga vzdrževati zdravje dihal. Pomaga vzdrževati nivo energije. Pomaga graditi mišice (primerna tudi za vse tiste, ki želijo pridobiti telesno težo in mišično maso). Izboljšuje odpornost telesa na stres. Pomaga vzdrževati mentalno ravnovesje.
Podpira mentalno funkcijo starejših, podpira učenje in spomin, pomaga pri spanju. Uporablja se kot tonik za živce - pomaga pri vzdrževanju fzične in mentalne kapacitete v času oslabelosti, utrujenosti in pomanjkanju koncentracije. Ugodno deluje na zdravje kardiovaskularnega sistema, pomaga pri živčnosti in anksioznosti.

Ašvaganda sodi v prvo klaso rastlin, ki imajo adaptogene lastnosti in je ena izmed najbolj cenjenih rastlin v Ajurvedi. Ašvaganda imenovana tudi Zimska češnja, izboljšuje sposobnost telesa, da ohranja fizični napor ter pomaga telesu, da se prilagaja različnim vrstam stresa. Ašvaganda je najbolj pogosto uporabljena ajurvedska rastlina v številnih tonikih in ajurvedskih formulacijah. V Ajurvedi jo pogosto uporabljajo kot pomlajevalni tonik, ki pomaga vzdrževati pravilno prehrano tkiv, zlasti mišic in kosti, hkrati pa podpira pravilno delovanje reproduktivnega sistema.

Ašvagandha je rastlina, ki ima številne dobrobiti za ohranjanje zdravja.

Uporaba Ašvagande iz vidika Ajurvede:

V Ajurvedi jo uporabljajo pri težavah povezanih z staranjem, spominom, pri stresu, fizičnih in psihičnih obremenitvah, utrujenosti, anksioznosti, nespečnosti, slabi koncentraciji, motnjah spanja in pri nemirnem umu.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Planet Ajurveda:

Ašvaganda kapsule so narejene iz 100 % čistega standardiziranega izvlečka rastline Withania somnifera Dunal.

Pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Zdravilne rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

100 % organski izdelek
Čisti, standardizirani, visoko kakovostni rastlinski izvleček
Primerno za vegane in vegetarijance
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih  barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze.

Sestava: 100 % standardizirani izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Withania somnifera Dunal (solanaceae)-10:1 standardizirano do 1,5 % vitanolidov. Veganske kapsule iz rastlinske celuloze.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. 

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po vsakem obroku z mlačno vodo.

Kontraindikacije: Ne uporablja se v času nosečnosti in v času dojenja. 

Posebna opozorila:  Ašvaganda se odsvetuje v kombinaciji z pomirjevali in sinteznimi antidepresivi.

Priporočila: za najboljše rezultate priporočamo istočasno uporabo z BRAHMI kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prhrana...). Uživanje Ašvagande je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

Dodatne informacije

Poreklo Indija