BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

KURKUMIN KAPSULE

Hiter pregled

100 % naravni izdelek!
primerno za vegetarijance in vegane!
ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 4 ostalih

Podrobnosti

Latinsko ime – Curcuma longa 

Kurkuma vsebuje polifenol imenovano kurkumin, ki deluje kot stimulant za jetra in žolčnik pri izločanju žolča, bilirubina in holesterola. Z leti se izločanje teh snovi pri človeku zmanjša, kar posledično zmanjša tudi absorpcijo hranil, ki so topna v maščobah. 

Kurkumin je glavna biološka spojina kurkume. Kurkumin podpira funkcijo živčnega sistema, pomaga vzdrževati zdravje jeter, pomaga vzdrževati zdravje pljuč in zgornjih dihal, podpira funkcijo srca in cirkulacijo srca, pomaga vzdrževati odpornost na alergije, pomaga vzdrževati imunski sistem, pomaga vzdrževati zdravje kože, pomaga stimulirati apetit pri izgubi apetita. Pomaga kontrolirati vnetne procese v telesu.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Planet Ajurveda Kurkumin:

sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Curcuma longa (ekstraktni odnos 7: 1) Linn. (Zingiberaceae), ki vsebujejo 5 do 10% kurkuminoidov. Veganska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje:. 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. Veganske kapsule iz rastlinske celuloze. 

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali mlačno vodo.

Priporočila: za maksimalni učinek priporočamo istočasno uporabo z GILOY kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Dodatne informacije

Poreklo Indija