BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

MALE SUPPORT KAPSULE (FORMULA ZA MOŠKE)

Hiter pregled

Naravna pomoč pri težavah z libidom!
100 % organski izdelek!
Čisti, standardizirani, visoko kakovostni rastlinski izvleček!
Primerno za vegane in vegetarijance!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 4 ostalih

Podrobnosti

Znanje Ajurvede - starodavnega zdravstvenega sistema v Indiji nam je omogočilo, da smo razvili učinkovito rastlinsko formulo za težave z padcem libida in nizko ravnjo energije. Formula za moške je povsem naravna in ne povzroča neželenih učinkov. Formula za moške je najboljši rastlinski afrodiziak pridobljen iz narave. Zato je naša formula za moške v starodavnih ajurvedskih besedilih opisana kot učinkovita rastlinska pomoč za nizek libido.

Rastline v kapsulah so namenjene zdravju moških. Kapsule so narejene iz treh rastlin z sinergičnim delovanjem. Ašvaganda (Withania somnifera) se najbolj pogosto uporablja kot pomlajevalni tonik saj pomaga poživiti telo, ohranja vitalnost in izboljšuje nivo energije. Podpira moško spolno funkcijo, pomaga vzdrževati gibljivost spermijev in število spermijev. Deluje pomlajevalno. Pomaga vzdrževati nivo energije. Pomaga graditi mišice. Izboljšuje odpornost telesa na stres. Pomaga vzdrževati mentalno ravnovesje. Podpira mentalno funkcijo starejših. Uporablja se kot tonik za živce - pomaga pri vzdrževanju fzične in mentalne kapacitete v času oslabelosti, utrujenosti in pomanjkanju koncentracije. Ugodno deluje na zdravje kardiovaskularnega sistema, pomaga pri živčnosti in anksioznosti. Shilajit (Asphaltum) se v ajurvedi uporablja kot pomlajevalec. Vsebuje antioksidante, ki jih naše telo potrebuje za odstranjevanje strupov iz telesa. Pomaga vzdrževati zdravje prostate. Podpira mentalne in kognitivne funkcije. Podpira moške spolne funkcije. Pomaga vzdrževati zdrava sečila. Navadna zobačica (Tribulus terrestris) je v ajurvedi znana kot naravni afrodizjak - uporablja se za zviševanje libida pri moških in ženskah. Podpira pravilno izločanje urina, zdravje sečil. Spodbuja spolno željo in izboljšuje spolno vzdržljivost. Podpira zdravje srca. Vpliva na mišični razvoj.

Kdaj in kako si lahko pomagate sami po načelih Ajurvede?

Ajurveda priporoča preventivo pred boleznimi kot so diabetes, bolezni srca in ožilja in hipertenzija saj s tem, do neke mere, lahko zmanjšamo možnosti za nizek libido.

S zdravo prehrano, telesno vadbo, izogibanjem kajenju in alkoholu, lahko zmanjšate tveganje za nastanek nizkega libida.
Pri nizkem libidu ajurveda svetuje uživanje rastlin, ki sodijo v skupino »pomlajevalnih rastlin«. Formula za moške je narejena iz rastlin, ki rastejo v naravi.

Formula za moške je edinstven izdelek, ki je narejen iz najučinkovitejših rastlin na svetu, ki izboljšujejo vzdržljivost, užitek, zaupanje ter splošno moč moškega. Vsebuje rastline, ki ustvarjajo energijo, ki povečujejo prekrvavitev in dajajo moč celotnemu telesu.

Formula za moške je namenjena tistim, ki rabijo pomoč pri:

  • Pri izgubi libida in utrujenosti
  • Večji samozavesti, energiji in vzdržljivosti

Kapsule Formula za moške so narejene iz 100 % čistega standardiziranega izvlečka naslednjih rastlin:

Vitanija -Withania somnifera - naravna pomoč pri izgubi libida

Shilajit - Black bitumen - podpira boljšo vzdržljivost

Navadna zobačica- Tribulus Terrestris - naravno podpira proizvodnjo moškega semena in njihovo življenjsko dobo, stimulira naravno sproščanje hormona testosterona.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Male support formula (Formula za moške):

Pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Zdravilne rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Sestava:

Vitanija - Withania somnifera std. ext 200 mg

Shilajit - Black bitumen std.ext. 200 mg

Navadna zobačica- Tribulus terrestris std.ext 100 mg

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega standardiziranega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

 
 

 

Dodatne informacije

Poreklo Indija