BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

NEEM KAPSULE (INDIJSKA MELIJA KAPSULE)

Hiter pregled

Močen antioksidant- spodbuja imunski sistem!
Pomaga pri vzdrževanju normalne cirkulacije!
Pomoč pri kroničnih težavah z kožo!
Pomoč pri izpadanju las in prhljaju!
Pomoč pri bolečih sklepih in artritičnih bolečinah!
Pomoč pri težavah z črevesnimi parazit!
100 % naravni izdelek!
Čisti standardizirani, visoko kakovostni rastlinski izvleček!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 7 ostalih

Podrobnosti

Izdelki iz rastline Neem se po vsem svetu uporabljajo kot zelo učinkovito sredstvo za akne in druge težave s kožo. Prodaja izdelkov iz rastline neem se povečuje vsak dan, ker se je izkazalo, da je najboljši naravni izdelek za čiščenje kože. Neem čisti kožo, vrača koži sijaj, hkrati pa ne povzroča nobenih stranskih učinkov. Redna uporaba rastline neem daje rezultate že v 4-5 dneh.

V ajurvedi se neem koristi za uravnavanje motenj v delovanju doš - pitta, kafa in vata. Neem uravnava posebej pitta došo zaradi izjemnega grenkega okusa, s tem pomaga pri izločanju toksinov iz telesa.

Neem ali Indijska melija je najbolj uporabljana rastlina v Ajuredi. V indiji je znana kot "božansko drevo" in "naravna lekarna". Proglasili so ga za drevo 21 stoletja. V zadnjem času ga raziskujejo zaradi izjemnih lastnosti, ki jih ima kot pesticid in organsko gnojilo. Neem je hitrorastoče drevo. Zraste od petnajst do dvajset metrov  visoko. Krošnja doseže premer od 15 do 20 metrov zato je tudi odlično senčno drevo. Cvetovi so beli in dišeči. Uporabljajo se vsi deli drevesa. V Indiji mlade poganjke in cvetove uporabljajo kot zelenjavo. Rastlina neem pomaga pri čiščenju telesa, pomaga vzdrževati zdravo cirkulacijo, zdrava prebavila, zdrava sečila in zdrava dihala.

Neem se najpogosteje uporablja pri različnih težavah z kožo. V ajurvedi ga uporabljajo zelo široko. Sodi v skupino močnih antioksidantov. V ajurvedi ga zelo cenijo zaradi izjemnih koristi pri težavah z ustno votlino. Uporabljajo ga kot čistilec krvi ter kot podporo ob bakterijskih, glivičnih okužbah.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Indijska melija Planet Ajurveda:

Neem kapsule so narejene iz 100 % čistega standardiziranega izvlečka rastline Neem. Kapsule Neem Planet Ayurveda vsebujejo liste, ki so bogati z vlakninami in ogljikovimi hidrati. Listi neem vsebujejo deset aminokislin. Aktivne sestavine v listih rastline Neem so nimbin, nimbolid, nimbinen, nimbandial, quercentin in desacetilnimbinaza.

Pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Zdravilne rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

100 % organski izdelek
Čisti, standardizirani, visoko kakovostni rastlinski izvleček
Primerno za vegane in vegetarijance
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze.

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg izvlečka Azadirachta indica (ekstraktni odnos 10: 1) Linn. (Meliaceae), ki vsebujejo grenčine> 2% azadiraktina. Veganska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del. 

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. 

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z KURKUMIN kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

Dodatne informacije

Poreklo Indija