BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

STRESS SUPPORT KAPSULE (PODPORA OB STRESU KAPSULE))

Hiter pregled

100 % naravni izdelek, primerno za vegetarijance in vegane!
ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 5 ostalih

Podrobnosti

Kapsule Planet Ajurveda Stress support (Podpora ob stresu) so narejene iz kombinacij treh ajurvedskih zelišč, ki delujejo sinergistično.

Ašvaganda (Withania somnifera) v ajurvedski medicini velja za močen adaptogen kar pomeni, da pomaga telesu pri obrambnem odzivu na stres;

Indijski Baldrijan (Valeriana wallichii);

Brahmi (Bacopa monnieri).

Kapsule Stress support (Podpora ob stresu) so narejene iz kombinacij treh ajurvedskih rastlin, ki delujejo sinergistično in sicer na »neuravnovešeno« Vata došo. Kronični stres lahko pripelje do neravnovesja Vata doše in posledično do neravnovesja Pitta in Kafa doše. Ahswagandha (Withania somnifera) se najbolj pogosto uporablja kot pomlajevalni tonik saj pomaga poživiti telo, ohranja vitalnost in izboljšuje nivo energije. Pomaga vzdrževati zdravje kože, podpira zdravje ženskih reproduktivnih organov. Pomaga vzdrževati nivo energije. Izboljšuje odpornost telesa na stres. Pomaga vzdrževati mentalno ravnovesje. Podpira mentalno funkcijo starejših, podpira učenje in spomin, pomaga pri spanju. Uporablja se kot tonik za živce - pomaga pri vzdrževanju fzične in mentalne kapacitete v času oslabelosti, utrujenosti in pomanjkanju koncentracije. Ugodno deluje na zdravje kardiovaskularnega sistema, pomaga pri živčnosti in anksioznosti. Indijski Baldrijan (Valeriana wallichii) se v ajurvedi uporablja zaradi svojega ugodnega učinka na živčni sistem. Brahmi (Bacopa monnieri) lahko izboljša koncentracijo in spomin, pomaga vzdrževati dobro kognitivno funkcijo, pomaga vzdrževati spomin z upadanjem starosti in ohranjati kognitivno funkcijo.

Pakiranje, sestava, doziranje kapsul Planet Ajurveda Podpora ob stresu:

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje:

  • 200 mg izvlečka Ahswagandha (Withania somnifera) - 10: 1,
  • 200 mg izvlečka Indijski Baldrijan (Valeriana wallichii) - 6: 1,
  • 100 mg izvlečka Brahmi (Bacopa monnieri) - 8: 1.

Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov.

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlekom ali mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z ARJUNA kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Dodatne informacije

Poreklo Indija