BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRIFALA KAPSULE

Hiter pregled

Zeliščna formulacija, ki olajša zaprtost in prebavne motnje!
Naravni detox!
Čiščenje jeter!
Čiščenje črevesja!
Lepa koža! Lepi lasje!
100 % organski izdelek!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 1 ostalih

Podrobnosti

Trifala kapsule Planet Ajurveda so sestavljene iz treh enakih delov treh rastlin - Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula) in Bibhitaki (Terminalia bellerica). Kombinacija teh rastlin predstavlja odlično zeliščno formulo za prebavne težave.

Trifala iz vidika Ajurvede:

Trifala je sestavljena iz treh sadežev, ki delujejo sinergično. Kombinacija teh sadežev predstavlja odlično zeliščno formulo za prebavne težave. Ajurveda pravi, da Trifala skrbi za notranje organe tako kot mati skrbi za otroka. Kombinacija teh sadežev spodbuja notranje čiščenje telesa. V ajurvedi se najpogosteje koristi za čiščenje debelega črevesja. Zelo jo cenijo kot tonik za črevo, oči in sečila. Koristijo jo za težave povezane z želodčno sluznico (refluks, zgaga). Deluje blago odvajalno zato jo pogosto uporabljajo pri težavah z zaprtostjo. Zelo je popularna pri ženskem spolu, pogosto se uporablja za lepo kožo in lepe lase saj velja pravilo, da nečisto črevesje pokaže svoje znake na obrazu in laseh.

Amalaki (Emblica officinalis) - je bogat vir naravne citronske in askorbinske kisline. Zato sodi v skupino močnih antioksidantov.

Haritaki (Terminalia chebula) - pomaga pri izboljševanju prebave.

Bibitaki (Terminalia bellerica) - čisti telo in debelo črevo.
 

Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Trifala Planet Ajurveda:

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg mešanega izvlečka: 166,6 mg izvlečka 4: 1 iz plodov Amla (Emblica officinalis), 166,6 mg izvlečka 4: 1 plodov Haritaki (Terminalia chebula), 166,6 mg izvlečka 3: 1 iz plodov Bibitaki (Terminalia bellerica). Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, 500 mg čistega rastlinskega izvlečka v vsaki kapsuli, brez dodatkov.

Brez umetnih arom in barv, sladil, sladkorja, mleka, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa. Ne vsebuje konzervansov, želatino in sodium.

Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat na dan z mlačno vodo.

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z Digestion Support (podpora prebavi) kapsulami.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

Dodatne informacije

Poreklo Indija