BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

SHATAVARI KAPSULE

Hiter pregled

Težave z plodnostjo pri ženskah!
Nizek libido pri ženskah!
Spodbujanje laktacije po porodu!
Utrujenost in nemir pri ženskah!
Boleče menstruacije!
Menopavza!
100 % naravni izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


17,90 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 5 ostalih

Podrobnosti

Botanično ime – Asparagus racemosus 

Šatavari je vrsta šparglja, ki raste v Nepalu, na Šrilanki, v Indiji in na področju Himalaje. V ajurvedski medicini je Šatavari pojmovan kot rasajana (pomlajevalno sredstvo) ter se uporablja kot pomembno prehransko dopolnilo za ženske.

Rastlina Shatavari je znana kot ženskam prijazna rastlina. Je bogat vir kalcija, vitamina B, folne kisline, vlaknin, kalija in cinka. Ne vsebuje holesterola in maščob. Je zelo koristna za vzdrževanje zdravja žensk. Pomaga pri anksioznosti, stresu, utrujenosti, nemiru, oslabelosti in utrujenost pri ženskah. Krepi reproduktivni sistem in lajša bolečo menstruacijo. Ne povzroča hormonskega neravnovesje v telesu. Izboljšuje ženski libido in izboljšuje odziv na spolne dražljaje. Shatavari je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja žensk, še posebej po porodu, saj naravno izboljšajo laktacijo in povečuje proizvodnjo materinega mleka.

Ženske v srednjih letih pogosto prizadenejo nekatere čustvene motnje, kot so jeza, razdražljivost, ljubosumnost, nespečnost, tesnoba, živčnost, depresija in še veliko več. Šatavari pomaga ohranjati hormonsko ravnovesje v telesu. To je odlično sredstvo za obvladovanje nihanj razpoloženja.

 Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Šatavari Planet Ajurveda: 

Pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Zdravilne rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

100 % organski izdelek!
Čisti, standardizirani, visoko kakovostni rastlinski izvleček!
Primerno za vegane in vegetarijance!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium!

Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg standardiziranega izvlečka: Aspargus racemosus Willd. 4: 1. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

Pakiranje: 60 kapsul, 500 mg čistega rastlinskega izvlečka v vsaki kapsuli, brez dodatkov.

Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli dvakrat na dan.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. 

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p

Dodatne informacije

Poreklo Indija