BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)
0 Items Košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Storitve

Svetovanja

Nudimo vam brezplačna svetovanja pri izbiri ajurvedskega prehranskega dopolnila. Prehranska dopolnila so namenjena ohranjanju in podpiranju zdravja. Če uživamo zdravo, raznoliko hrano v zadostnih količinah, v telo načeloma vnesemo zadostno količino mikrohranil, kadar pa s prehrano ne moremo zadostiti povečanim potrebam organizma (stres, bolezen, fiziološki procesi staranja...) je smiselno in priporočljivo jemati prehranska dopolnila.

Zelo je pomembno upoštevati navodila za odmerjanje prehranskih dopolnil, kajti le tako lahko dosežemo optimalno absorbcijo hranil. Načela varnega in odgovornega samozdravljenja so pomembna predvsem v primerih, ko prehranska dopolnila kombiniramo z določenimi farmacevtskimi izdelki. S pravilno uporabo se tako izognemo nezaželenim učinkom.

Vprašajte nas in za vas bomo poiskali rešitev, ki je v danem trenutku najboljša za vas. Naše strokovno osebje bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja.

Ponujamo vam možnost brezplačnih email ajurvedskih konzultacij z našimi strokovnjaki dr. Meenakshi Chauhan in dr. Vikram Chauhan. V kolikor ste zainteresirani, nas kontaktirajte.

Predavanja

Samopomoč po načelih Ajurvede. Samopomoč z rastlinami, ki se uporabljajo v ajurvedski tradicionalni medicini. Ostala predavanja po želji naročnika. Termini individualnih svetovanj in opis svetovanj