BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)
0 Items Košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termini individualnih svetovanj in opis svetovanj

Termini individualnih svetovanj in opis svetovanj

Kako si lahko pomagate na naraven, učinkovit in varen način vam bo svetovala Marija Gorišek fitoaromaterapevt, dipl m. s.

Zdravilne rastline se lahko uporabljajo tudi skupaj z drugimi metodami zdravljenja. Fitoterapevt vam predpiše zdravilne rastline, ki so najboljše za vas v danem trenutku ter vam omogoči varno samozdravljenje še posebej, če že uporabljate sintezna zdravila. Pomembno je, da se zavedamo, da ni vsaka rastlina za vsakogar. Pri predpisovanju zdravilnih rastlin treba upoštevat tudi že vašo dosedanjo terapijo z namenom, da preprečimo interakcije z konvencionalnimi zdravili.

Fitoterapevt skozi pogovor skuša ugotoviti trenutna vaša neravnovesja ter upoštevajoč znanje in izkušnje skuša odpraviti vzroke in neravnovesja z predpisovanjem zdravilnih rastlin, prehranskih dopolnil in po potrebi spremembo prehrane ter dnevne rutine.

Zdravilne rastline imajo širok in globok terapevtski učinek, vendar če želimo doseči njihov blagodejen učinek, moramo poznati pravilen in varen način uporabe. Tukaj upoštevamo pravilo, da ni vsaka rastlina za vsako težavo. Vsak človeški organizem je svojstven, edinstven zato je tudi terapija individualna.

Večina zdravil iz klasične medicine ni prepreka pri izvajanju terapije z zdravilnimi rastlinami. So pa tudi določene izjeme, ko posamezne rastline ne smemo kombinirati z določenimi zdravili. Fitoterapija je lahko samostojna terapija ali pa klasičnemu zdravljenju podporna, saj lahko pripomore k hitrejšemu okrevanju. Z zdravilnimi rastlinami si lahko pomagamo na naraven način pri določenih zdravstvenih težavah. Organizem podpirajo v procesu okrevanja, velikokrat pa tudi blažijo stranke učinke konvencionalnih rastlin.

Svetovanje izvaja Marija Gorišek, fitoaromaterapevt, dipl. m.s.

Termini svetovanj dr.Vikrama Chauhana:

  • - Na voljo so samo Online svetovanja


Trajanje posveta: 30 min 

PRIJAVA NA SVETOVANJE

 

Za svetovanja se lahko naročite na naslednjih lokacijah:

Lekarna Lah
Gorkega ulica 18, Maribor
T: 02 320 21 80

Trgovina še pa še Maribor
Ptujska cesta 97, Maribor
T: 02 461 17 01

Trgovina Komarček Postojna
Tržaška cesta 59, Postojna
T: 05 620 12 18 

 

Nastavite smer padajoče

   

Elementov: 2

Nastavite smer padajoče

   

Elementov: 2