BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     031 365 458

0Item(s)
0 Items Košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prehransko dopolnilo LIV SUPPORT KAPSULE

Hiter pregled

Naravna pomoč za jetra!
100 % organski izdelek!
Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
Primerno za vegetarijance in vegane!
Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!


19,50 €

Dostopnost: Na zalogi

Samo še 5 ostalih

Podrobnosti

100 % organski izdelek.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Jetra iz vidika ajurvede

Tako kot so jetra ključnega pomena za prebavo hrane, čiščenje telesa in za opravljanje drugih pomembnih funkcij, tako tudi igrajo pomembno vlogo pri prebavi čustev - zlasti tistih, ki so tesno povezana z jetri. Jetra veljajo za sedež jeze, sovraštva in zamere. Jetra su tudi povezana z občutkom zavisti, razdražljivostjo, frustracijo, nestrpnostjo in pretirano ambicioznostjo. Če prepoznate te občutke pri sebi, pomeni, da je vaša Pitta doša neuravnovešena. Toda jetra so povezana tudi z bolj zdravimi čustvi (uravnovešena pitta doša - torej zdrava pitta doša): moč volje, pogum, zaupanje, zadovoljstvo, navdušenje, sodelovanje, sprejemanje in predaja. Veliko se lahko naučite o zdravju vaših jeter z opazovanjem čustev, s katerimi se srečujete redno. Prav tako je pomembno, da opazujete, kako se lahko odzovete na čustva ali kako obvladujete ta čustva. Ali vas hitro in popolnoma premagajo? Ali čustva v celoti lahko spustite? Ali pa ste nekdo, ki v zadnjem času čuti jezo in zamero? Če so jetra oslabljena, težje je obdelati ter spustiti ta negativna čustva. Pomembno je, da se zavedamo, da jeza in nezadovoljstvo nedvomno, tudi lahko poškodujeta jetr

Pakiranje, sestavine, doziranje:

100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljna predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Sestavine:

100 % standardiziran ekstrakt. Vsaka kapsula vsebuje:

  • 100 mg izvlečka rastline Pinus roxburghii (Bor)
  • 150 mg izvlečka rastline Andrographis paniculata, Kalmegh
  • 150 mg izvlečka rastline Eclipta alba, Bhringraj
  • 100 mg izvlečka rastline Cichorium intybus (Navadni potrošnik)

Priporočila: Za maksimalno učinkovitost priporočamo istočasno uporabo z PHYLLANTHUS NIRURI KAPSULAMI.

Pakiranje: 60 kapsul, ena kapsula vsebuje 500 mg čistega standardiziranega izvlečka, ne vsebuje nobenih dodatkov. Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

Doziranje: 1 do 2 kapsuli enkrat ali dvakrat dnevno po obroku z mlačno vodo.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

 

 

Dodatne informacije

Poreklo Indija
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje